Som leadpartner i Interreg-projektet „STaRForCE“ (Strong talents ready for crossborder education), har IHK Flensborg fået prisen for eksemplarisk grænseoverskridende aktiviteter.

Prisen tildeles årligt af ”Arbeitsgemeinschaft Europäischer Grenzregionen (AGEG)“. Peter Hansen, leder af Regionskontor og netværkspartner i projektet modtog prisen på AGEGs årlige konference i det finske Oulu. Blandt 15 ansøgninger med fokus på emnerne uddannelse og beskæftigelse fik STaRForCE 2. pladsen. Juryen begrundede deres beslutning med den gode konception , de yderst relevante emner og en fremragende gennemførelse af projektet. „Denne pris er en vidunderlig bekræftelse for vores arbejde og motiverer os endnu mere til at videreudvikle erhvervsuddannelsen hen over den dansk-tyske grænse,” forklarer projektlederen Mette Lorentzen som idag (26.09.2018) modtog prisen i Flensborg.